Lapta ve Köylerinde Yenilikçi Sosyal ve Kültüre Aktiviteler için Teklif Çağrısı

Lapta Belediyesi, Avrupa Birliği tarafından finanse edilen “Turizm Aktiviteleri ve Kapasite Geliştirme Yoluyla Bölgesel Kalkınma” projesi kapsamında The Management Centre ortaklığıyla tüm Lapta Belediye Bölgesi için hazırladığı 3 yıllık Bölgesel Stratejik Kalkınma Planı’nı ve bunu takiben üçüncü taraflara hibe programını halkımıza sunmaktan memnuniyet duyar.

Teklif Çağrısının genel hedefi şudur:

“Kıbrıs’ın kuzey kesimindeki kuzey batı bölgesinde turizm ve sosyal ve kültürel faaliyetler ile ilgili ekonomik aktiviteleri geliştirmek”

Teklif Çağrısının özel hedefleri ise şunlardır:

• Kıbrıs’ın kuzey batı bölgesinde soyut kültürel mirasın korunması ve ekonomik olarak sürdürülebilir şekilde kullanılmasını sağlamak
  • Lapta bölgesinde, turizm, sosyal ve kültürel faaliyetlerin geliştirilmesi açısından yerel paydaşların kapasitesini arttırmak ve sosyo-ekonomik bütünleşmeye katkıda bulunmak
  • Bu proje kapsamında oluşturulan “Bölgesel Stratejik Kalkınma Planı’nda” belirtilen stratejik hedeflere ulaşmak için gerekli faaliyetleri desteklemek

Bölgesel Stratejik Kalkınma Planı (BSKP), hibe rehberi, başvuru formu ve diğer önemli belgelere sol taraftaki menü’den ulaşabilirsiniz.

ÖNEMLİ Lütfen başvurunuzu yapmadan BSKP’yi ve hibe rehberini dikkatlice okuyunuz.

ÖNEMLİ Son başvuru tarihi 20 Şubat 2017, saat 14:30’dur (Kuzey Kıbrıs yerel saati). Geç başvurular kabul edilmeyecektir.

ÖNEMLİ Lütfen sorularınızı Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine yollayınız. Tüm soru ve cevaplar ve değerlendirme süreçleri hakkında önemli duyurular bu websitesi’nde yayınlanacaktır.

DOWNLOAD / İNDİRİNİZ :

Bölgesel Stratejik Kalkınma Planı