10. Tepebaşı Lale Festivali Başlıyor

10 tepebasi laleTepebaşı Lale Festivali 15-16 Mart'ta

Lapta Belediyesi ile TEPDER (Tepebaşı Kültür, Sanat ve Doğayı Koruma Derneği) işbirliğinde her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen Geleneksel Tepebaşı Lale Festivali'nin bu yıl 10.'su yapılıyor. Cumartesi günü saat 10.00'da kortej yürüyüşü ile başlayacak festival, çeşitli yarışma ve halk dansları gösterileri ile devam edecek. Latin ve Modern dans gösterileri, konserler, bisiklet turlarının da yer alacağı iki günlük festival boyunca belirli saatlerde lale yürüyüşleri gerçekleştirilecek.

Festival alanında kurulacak standlarla bölgeye özgü el işleri ve çeşitli lezzetlerin yer alacağı festivalde, bölgenin güzellik ve değerleri en iyi şekilde ziyaretçilere yansıtılacak. Tepebaşı İlkokul alanında yer alacak festivale tüm halkımız davetlidir.